Wheelwear.se

En blogg om mode och kläder för rullstolsburna

Vill tipsa om Rollitex

Hej!

Denna gång vill jag tipsa om en webbutik jag hittat och som har jättesnygga kläder. Butiken heter rollitex.co.uk och jag tycker absolut att det är värt ett besök! En bra grej med kläderna från Rollitex är att de testas av företagets rullstolsburna medarbetare. Kläderna verkar hålla hög kvalitet.

kram

SparaSpara

1 kommentar

  1. Vilken bra firma du hittat! Speciellt bra tycker jag att herrkläderna är. Jag skall vid tillfälle ligga in firman bland butiker i mina två bloggar.
    Vänlig hälsning Renate

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Wheelwear.se

Tema av Anders NorenUpp ↑