Wheelwear.se

En blogg om mode och kläder för rullstolsburna

Tillbaka efter sommaruppehållet

Hej!

Hoppas att ni alla har haft en skön semester och njutit av sommaren?! Själv så har jag haft en skön sommar och kan berätta för er som inte vet att jag och Kristoffer har gift oss. Ni kan se bilder från bröllopet på Instagram.

Jag har haft tid att reflektera och det har jag behövt efter en jobbig vår och sommar. Det som jag har funderat över är hur jag ska utveckla min blogg. Det som är svårt är att de är så få företag som säljer kläder för rullstolsburna. De finns några få företag i Sverige men de flesta finns tyvärr utomlands.

Tydligen så tycker många företag att marknaden är för liten och att det inte lönar sig att sälja kläder för rullstolsburna personer. Jag får dagligen mail från personer som tycker att min blogg är bra och viktig så nog finns det i alla fall ett intresse för detta ämne. Ni som har följt mig ett tag vet om att jag tycker att ALLA har rätt till att följa modets olika trender. Det är det som driver mig!

Jag har hittat en samarbetspartner som tycker precis detsamma som jag, nämligen att alla har rätt till att kunna köpa kläder i ”vanliga” butiker. Vi har inte kommit så långt i vårt samarbete än, men vi arbetar på det. Jag tycker det är väldigt spännande!

Kram

SparaSpara

SparaSpara

3 kommentarer

  1. Mikael Andersson,Borås

    september 3, 2017 at 10:27 f m

    Utmärkt initiativ!
    Här finns idag ett tomt område med avsaknaden av konfektion avsedd för de som är hjulburna.

  2. Thanks for your personal marvelous posting! I really enjoyed reading it, you could be a great author.I will make certain to bookmark your blog and may come back in the foreseeable future. I want to encourage you to continue your great writing, have a nice weekend!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Wheelwear.se

Tema av Anders NorenUpp ↑