Wheelwear.se

En blogg om mode och kläder för rullstolsburna

Svårt att hitta bra vinterkläder?

Hej!

Nu är det snart vinter och det börjar bli hög tid att leta efter vinterkläder. När man då letar i butiker efter vinterkläder till någon som sitter i rullstol så kör man ofta fast direkt. När det till exempel gäller jackor så är utbudet väldigt begränsat för någon som sitter i rullstol och det man trots allt hittar har allt som oftast dålig passform. Detta medför att det blir svårt att köra rullstolen i en sådan jacka. En jacka som inte sitter bra kasar gärna upp och då blir det bart och kallt om ryggen. Kristoffer har fått tag i en dunjacka som är varm och lätt. Den har även oerhört bra passform.

Denna jacka kommer från kladvalet.se. Just nu får du frifrakt vid din beställning i november! Kampanjkod:frifrakt

Jacka från Klädvalet.

Till sist så skulle jag behöva hjälp av er läsare när det gäller handskar. Kristoffer köpte nämligen förra året ett par skidhandskar som, enligt expediten i affären, skulle vara varma, ha bra grepp och vara slitstarka. Efter att nu Kristoffer använt dem i några veckor så ser de ut som på bilden nedan. TRÅKIGT!

Nu kommer min fråga, var köper ni era handskar? Har ni några tips på vart man skall vända sig för att hitta bra handskar?

Kram

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

2 kommentarer

  1. Hej!
    Sitting Feather har också några ytterplagg, se https://sittingfeather.se/Produkt-kategori/ytterplagg/

    När det gäller starka handskar rekommenderade någon i rörelsehinder iFokus Arbetshandsken Tegera Pro som är smidig och mycket slitstark och fungerar bra till rullstol. https://www.clasohlson.com/se/Arbetshandske-Tegera-Pro/Pr406929002
    Ibland finns en tjockare i vinterutförande, om man bara hittar den tunnare varianten ta gärna en storlek större så att man kan få in ett par tunna vantar under.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Wheelwear.se

Tema av Anders NorenUpp ↑