Föreläsning

Hur människor påverkas av mode

Mitt namn är Mikaela Lastre och är sedan 4 år gift med Kristoffer Fredriksson som är rullstolsburen. Jag har arbetat i vården i över 20 år som undersköterska och har då via mitt arbete dagligen mött personer som sitter i rullstol. 

Nedan kommer några smakprov på vad min föreläsning kommer att innehålla

  • Hur allt började och varför jag började blogga om mode och kläder för rullstolsburna
  • Hur vi människor påverkas av modet
  • Skillnader mellan "vanliga" och ”anpassade" kläder
  • Historier och anekdoter från mitt och min mans liv på temat kläder

En av de absolut vanligaste frågor som jag fått ända från det jag började skriva om detta ämne är; "Vad är egentligen skillnaden mellan "vanliga" kläder och kläder som är anpassade?

När jag då berättar för de som frågar om var i skillnaderna ligger mellan "vanliga" och "anpassade" kläder så blir det allt som oftast en aha - upplevelse för den som frågat. Detta gör mig övertygad om att denna föreläsning är något som behövs och att detta ämne är något som behöver diskuteras på ett betydligt vidare plan än det görs idag.

Därför har jag alltså nu beslutat mig för att skapa denna föreläsning för att på så sätt försöka få till en större och vidare diskussion om detta ämna. 

Vill du boka föreläsningen ”Hur människor påverkas av mode"?

Då är du välkommen att ringa mig på nummer 0454 10 300 (telefontid mellan 9 - 15) eller skicka ett mail till [email protected].