Jacka från klädkollektion HUMAN 

Här kommer 7 anledningar till varför denna jacka är viral på social medier 

WHEELWEAR

Tröttnat på att se ut som en Michelingubbe när du bär jacka? Vår jacka är designad med dig i åtanke, och här är varför den är ett måste för dig!


Använd kod HUMAN10 i kassan för att få 10% i rabatt. 

01


Praktisk midjelängd för att undvika att tyget dras uppåt.


Rikligt med fickor för all din utrustning.


02

03

Större "flärp" på dragkedjan för smidig användning.

Dragkedjor i sidornas nederkant håller ryggen varm.


04

05


Enkel att ta av och på genom bland annat bredare axelparti.

Jackan är producerad i Europa 

06

07

Jackan är tillverkad av återvunna tyger. 

Recensioner


Lars-Göran Wadén ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

" Ett bekvämt plagg i god passform. Som rullstolsanvändare är min erfarenhet av jackor att det blir "pösigt". För att minska känslan av att jackan gör mig tjock försöker jag trycka ned och ihop tyget, men det leder bara till mer smuts när tyg kommer ut åt sidorna mot hjulen. Mindre storlekar minskar "pösigheten", men då blir armarna för korta, jackan sitter tajt och jag liknar en michelingubbe. Men tack vare att den här jackan är midjehög och har mudd i midjan och vid handleder är "pösigheten" veck och risken för smuts från hjulen minskar. "


Kristoffer Fredriksson  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jackan jag nyss fått hem från Wheelwear visade sig var precis det jag önskat. Den är både snygg, varm och har en passform som jag helt ärligt kan säga att jag aldrig upplevt tidigare. Den sitter som juten på kroppen. Bra jobbat!"


Kevin Nordfors  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jackan har en perfekt passform och är inte alls krånglig att ta på sig för mig som sitter så många timmar per dygn i permobil. Inte för trång eller att man känner sig som en Michelingubbe. Gillar skarpt fickorna på framsidan som är en snygg och praktisk detalj."


Använd kod HUMAN10 i kassan för att få 10% i rabatt. 

Klädkollektion HUMAN

Upptäck en värld av stil, frihet och självuttryck med kollektionen HUMAN – kläder som inte bara är moderna och färgglada, utan också helt anpassade för dem som förtjänar det bästa: människor i rullstol.

För de flesta av oss är kläderna en spegel av vår personlighet och ett sätt att uttrycka oss. Vi väljer omsorgsfullt varje plagg för att känna oss självsäkra på fester, imponera på jobbmöten eller bara njuta av bekvämligheten hemma. Vi provar, poserar framför spegeln och letar efter kläder som lyfter fram våra bästa sidor och döljer det som behöver döljas. Men tänk dig att denna frihet plötsligt försvann, att kläderna aldrig verkar vara skapade för dig.

Med klädkollektion HUMAN behöver du inte längre kompromissa. Våra kläder är speciellt designade för att passa perfekt och se fantastiska ut på personer i rullstol. Sluta leta efter kompromisser och upptäck den sanna friheten att vara dig själv igen.

Klicka på länken nedan för att klicka hem din jacka. Just nu får du 10% i rabatt på jackan.

Använd kod HUMAN10 i kassan för att få 10% i rabatt. 

Kontakta oss 

Vill du veta mer om vårt arbete, våra kollektioner eller bara säga hej?  Kontakta oss redan idag, vi ser fram emot att höra från dig. Vi är redo att besvara dina frågor, ta emot dina tankar och idéer, och fortsätta vår resa tillsammans med dig.


Global Wheelwear AB

Maila oss: [email protected]
Ring oss: +46 454 10 300 

(Telefontid mellan 9-15 på vardagar)