Wheelwear.se

En blogg om mode och kläder för rullstolsburna

Händer inte så mycket

Hej!

Denna vecka har jag surfat runt för att kolla om det har hänt något nytt när det gäller kläder för rullstolsburna, men jag hittar dessvärre inte så mycket. När jag skrev om Izzy Camilleri trodde jag nog att hon skulle utveckla kläder som hon gjorde när hon hade sin webbutik men hur jag än letar så hittar jag inte mycket. Det som finns på Silvert’s hemsida är endast ett par jeans som hon har designat. Jag kommer naturligtvis att fortsätta hålla koll på vad som händer inom området.

Jeans som är designade av Izzy Camilleri

Klädvalet håller på med en del förändringar av sin webbutik, som bland annat skall göra det lättare att hitta till deras REA-sida. Vill du besöka den så hittar du den här. Så skynda att fynda!

Inne på Klädvalets sida, under fliken kampanj, hittar du olika erbjudanden. Bland annat så kan du just nu få en gratis t-shirt om du handlar för mer än 500 kronor.  Bra va?

Klicka här

Kram

SparaSpara

SparaSpara

2 kommentarer

  1. LINDSTRÖMS KONFEKTION med kläder för bl.a. rullstolsburna, vars butik i princip har upphört säljer ut allt det sista mycket billigt.
    Prisexempel byxor med upphöjd bak från 61:- (tidigare pris 625:-), åkpåse 990;- (tidigare pris 2.500:-), benfilt 124;- tidigare pris 1.055:-)
    http://lindstromskonfektion.com/index.php?route=product/category&path=39

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2019 Wheelwear.se

Tema av Anders NorenUpp ↑